fbpx
Група "Фенікс", м. Київ

Гаряча лінія:

(098) 300-01-01

(044) 360-87-50

Наша допомога БЕЗКОШТОВНА

передзвонити?

З книги "Я та АА. 24 години"

"24 години" - 20 квітня

Думка АА на цей день

Задоволення, що ми отримуємо від тверезого життя, складається з дрібниць, але кожна дрібниця додає в житті щастя. Від життя отримуєш те, що вкладаєш у нього. Тому я кажу тим, хто приходить в АА: "Не думайте про те, як будете жити без спиртного. Просто будьте з нами і подивіться, скільки хорошого з вами відбудеться. І ви самі відчуєте задоволення, спокій і умиротворення, і подяку Богові за милість Його”. ТЕПЕР МОЄ ЖИТТЯ ДІЙСНО ВАРТУЄ ТОГО, ЩОБ ЖИТИ?

Медитація на цей день

Є два шляхи: вгору та вниз. Нам дана свобода обирати будь-який з них. Тільки в цьому ми маємо владу над своїми душами. Ми можемо обрати добро чи зло. І обравши собі одного разу неправильний шлях, ми невідворотно рухаємося вниз, дедалі нижче, поки не помремо. Але, обравши правильний шлях, ми піднімаємося вище і вище, і так аж до дня воскресіння. На хибному шляху ми не маємо сили творити добро, тому що ми воліли не просити про неї. Але ми на правильному шляху – на боці добра, і вся сила Божого духу з нами.

Молитва на цей день

Молюся, щоби бути мені в потоці добра. Молюся, щоб бути мені на боці всього доброго у всесвіті, щоб не помилитися з вибором.


З книги "Щоденні роздуми"

САМОАНАЛІЗ

...ми просимо Бога спрямувати наші помисли у вірне русло, вберегти нас від жалю до себе, безчесних вчинків, користолюбства.

Анонімні Алкоголіки, с. 84
Alcoholics Anonymous, p. 86

Сказана щиро, ця молитва вчить мене бути по-справжньому безкорисливим і смиренним, тому що, навіть роблячи добрі справи, я бувало шукав схвалення і слави для себе.

Досліджуючи мотиви усіх своїх вчинків, я можу служити Богу та людям, допомагаючи їм у їхніх намірах. Якщо я віддаю Богові керівництво моїми думками, то відпадає безліч непотрібних турбот, і я вірю, що Він веде мене протягом дня. Якщо відразу при появі у мене думок про саможалість, нечесність та егоїзм я позбавляюся їх, то живу у світі з Богом, з ближнім і з самим собою.

 


Вам передзвонити? Заповніть форму

    Ваше ім’я (обов’язково)

    Ваш телефон (обов’язково)